Husk Åbent Hus på Statsskolen på tirsdag

14. januar 2023 Uddannelse
Åbent Hus på Statsskolen. Foto: Ole Kæhler
Åbent Hus på Statsskolen. Foto: Ole Kæhler

Snart skal mange unge i Sønderborg vælge ungdomsuddannelse og derfor holder Sønderborg Statsskole Åbent Hus på tirsdag fra klokken 19.00.

Til Åbent Hus på Statsskolen kan interesserede unge og deres forældre mærke stemningen og livet på skolen. Der bliver selvfølgelig mulighed for at møde både elever og skolens lærere, ligesom der naturligvis vil være rundvisning i skolens flotte bygninger, skriver Statsskolen.

Statsskolens næsten 30 idrætshold har fået helt nye forhold. Statsskolehallen, skolens nye idrætshal, med tilhørende fitnesslokale, dansesal og kunststofbane lige udenfor vinduerne og den er netop taget i brug, og der vil naturligvis også blive mulighed for at kigge ind her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Statsskole tilbyder både STX og HF, og til Åbent Hus kan man høre om de 13 studieretninger og fem fagpakker, som man kan vælge imellem.

Sønderborg Statsskole har udviklet et unikt eliteidrætstilbud sammen med en række større idrætsforeninger i byen og med Sønderborg TalentAkademi. Det sikrer de bedst mulige vilkår for at kombinere idræt på et højt niveau med en gymnasial uddannelse i topmoderne rammer. Det er der mulighed for at høre meget mere på aftenen.

Til Åbent Hus er det også muligt at få svar på sine spørgsmål, som kan stilles til skolens studievejledere, læsevejleder eller matematikvejleder, ligesom man kan blive klogere på skolens øvrige støttetilbud og lektiehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig kan man høre om Statsskolens mange tilbud til talentudvikling, hvor Statsskolen altid har elever med i Videnskabsklubben, Projekt Forskerspirer, Akademiet for Talentfuld Unge og meget andet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...