Husk regntøjet i weekenden

9. august 2013 Uncategorized

Der kan være god mening i at tage regntøjet eller paraplyen med til aftenens koncerter. Der er nemlig risiko for regn.

I aften bliver det skyet vestfra og i den vestlige del af Sønderjylland er der mulighed for byger. Temp. op omkring 20 grader, og svag til jævn vestlig vind, der drejer til sydvest. Det fortæller DMI.

Der er chance for at bruge regntøjet i weekenden.

Der er chance for at bruge regntøjet i weekenden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I nat vekslende skydække med mulighed for byger, som lokalt måske kan være med torden. Temp. falder til mellem 12 og 17 grader og vinden bliver svag til jævn fra sydvest og syd.

Lørdag:

Først mest skyet med regn eller byger mange steder, efterhånden også østpå, men i løbet af dagen klarer det op vestfra med lidt eller nogen sol, og kun enkelte byger. Temp. op mellem 17 og 22 grader, og let til frisk vind fra sydvest og vest. Om natten mest klart vejr, og kun enkelte lokale byger. Temp. ned mellem 12 og 15 grader, og svag til jævn vind omkring vest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag:

Lidt sol, men også byger mange steder, måske med torden. Temp. op mellem 17 og 20 grader, og let til frisk vind fra vest og sydvest. Om natten mest skyet, og regn eller byger mange steder. Temp. ned mellem 12 og 15 grader, og svag til frisk vind omkring sydvest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Nordborg, Frivillige

Team Rynkeby kørte til Nordborg efter 68.000 kroner

29. juni 2022 Nordborg

Så fik vi afleveret 68.000 kroner til Team Rynkeby Sønderjylland, hvor holdkaptajn Jan Pedersen og hans hold modtog checken i Nordborg Golfklub fra golfklubbens formand, Anders Kjærsgaard, og arrangørerne Brian Pedersen og Axel Nielsen kunne overrække en check for deres ‘Knæk Cancer Golfturnering’ den 22. maj. Brian Pedersen og Axel Nielsen takker alle sponsoror, der […]

Læs mere...