Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse
Rasmus Laenkær. Pressefoto
Rasmus Laenkær. Pressefoto

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært.

I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller med andre ord:

Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært – og hvordan kan vi som fagfolk og forældre samarbejde om disse børns trivsel?

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Alenkær vil inddrage nyere forskning på området, og vil komme med en række praktiske anbefalinger, der retter sig mod både institution, skole og hjem, skriver Dybbøl Efterskole.

Rasmus Alenkær er tidligere skolelærer, nu autoriseret psykolog, konsulent, populær foredragsholder, blogger, forfatter og podcaster.

Han bruges ofte i medierne som ekspert, og har via sit mangeårige, praktiske arbejde fingeren på pulsen. Rasmus Alenkær var med, som den fagperson der besøgte en 6. klasse på Høng Skole, i TV2-dokumentaren ‘Smertensbørn’ i november 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes på billetto.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...