Hvordan bruges forskellige kompetencer i folkeskolen?

7. november 2013 Debat

Byrådsmedlemmerne Gitte Uttrup, Erik Lorenzen og Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen, Fælleslisten, skriver:

Fælleslisten ønsker at skabe en rigtig god folkeskole for vores børn. Det betyder, at vi gerne vil støtte op om den nye folkeskolereform i dialog med de parter, der skal arbejde med virkeliggørelse af visionen hver eneste dag.

Lærerne samlet til vælgermøde.

Lærerne samlet til vælgermøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har vi stillet spørgsmål til, hvordan en lokalaftale kan være med til at skabe de rammer, der skal til for at vi lykkes.
Vi ser gerne, at den angiver en retning i forhold til pædagogernes arbejde i skolen. Vi mener, at lærerne og pædagogerne kan skabe et endnu bedre læringsmiljø for børnene ved at kombinere deres faglige viden.

Sammen med lærerne vil vi gerne støtte op om den bedst mulige start for folkeskolereformen. I forhold til ledelsen tror vi, at en del af det, reformen lægger op til, sker i vores skoler i forvejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alligevel kunne et ekstra pejlemærke måske være gavnligt – især i forhold til den pædagogiske ledelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Samfund, Sønderborg

Samarbejde mellem private og det offentlige skal frigive tid i hjemmeplejen

28. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommuner træder nu ind i skaleringsprocessen ‘Sammen om ny teknologi og centraliseret respons’. Samarbejdet skal føre til nye løsninger, som kan øge trygheden for borgere i eget hjem og frigive tid blandt medarbejdere i hjemmeplejen. Øget tryghed for ældre borgere i eget hjem. Mere tid blandt medarbejdere i hjemmeplejen. Det er målet for et […]

Læs mere...