Hvordan bruges forskellige kompetencer i folkeskolen?

7. november 2013 Debat

Byrådsmedlemmerne Gitte Uttrup, Erik Lorenzen og Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen, Fælleslisten, skriver:

Fælleslisten ønsker at skabe en rigtig god folkeskole for vores børn. Det betyder, at vi gerne vil støtte op om den nye folkeskolereform i dialog med de parter, der skal arbejde med virkeliggørelse af visionen hver eneste dag.

Lærerne samlet til vælgermøde.

Lærerne samlet til vælgermøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har vi stillet spørgsmål til, hvordan en lokalaftale kan være med til at skabe de rammer, der skal til for at vi lykkes.
Vi ser gerne, at den angiver en retning i forhold til pædagogernes arbejde i skolen. Vi mener, at lærerne og pædagogerne kan skabe et endnu bedre læringsmiljø for børnene ved at kombinere deres faglige viden.

Sammen med lærerne vil vi gerne støtte op om den bedst mulige start for folkeskolereformen. I forhold til ledelsen tror vi, at en del af det, reformen lægger op til, sker i vores skoler i forvejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alligevel kunne et ekstra pejlemærke måske være gavnligt – især i forhold til den pædagogiske ledelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...