I aften er der igen gratis koncert i Gartnerslugten

26. juli 2022 Kultur

I aften forventes det, at mennesker fra nær og fjerne strømmer til Gartnerslugten i Rinkenæs, hvor der fra klokken 19:30 er gratis udendørs-koncert med Macnas Croi, der består af Annette O’Driscoll, Pia Hein O’Driscoll, Brian Hein O’Driscoll, Thomas Eoin O’Driscol, Bodhrán, Georg Forchhammer og Jesper Gloor.

Det er de frivillige brandmænd i Rinkenæs, Borger og Familie-foreningen samt idrætsforeningen, der står bag koncerterne – og de disker op med kaffe, kage, is, slik, drikkevarer, pølser og andet, så der kan komme lidt penge i foreningskasserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal ikke betales entré, men det er velset, at man lægger et beløb i indsamlingsbøsserne, så der er penge til el og Koda-afgifter.

Hver sommer er der seks koncerter i Gartnerslugten og musikerne nyder at spille netop der, fordi publikum bakker stedet op, har de frivillige brandmænd tidligere sagt til SønderborgNYT.

Næste tirsdag er det Southern Comforts, som leverer underholdningen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...