I weekenden slog indbrudstyve til otte gange

21. december 2015 112

Hele otte indbruds-anmeldelser er det foreløbig blevet til, lyder det fra Politiet, når øjnene glider gennem døgnrapporten, som rummer weekendens lyssky aktiviteter.politi3

Tre af indbrudene blev begået i Broager. To på Østermarken og et  på Pileløkke. Der blev stjålet kontanter, Iphones og smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Højmark i Rinkenæs blev der brudt ind, men ikke umiddelbart stjålet noget og på Bakkevang i Sønderborg blev der stjålet tre Piet Hein lysestager, en bærbar PC, Nike løbesko og nogle julegaver.

På Præstegårdsvej og Dalsvinget i Sønderborg blev der stjålet herre armbåndsure, en Ipad, en tre-armet PH Lampe i messing og smykker.

På Borrevej i Sundsmark blev der forsøgt et indbrud, men gerningsmanden blev overrasket under forsøget med at bryde bryggersdøren op. Gerningsmanden er en mand, der er spinkel af bygning og ca. 175 cm. høj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indbrudsforsøget skete mandag morgen kl. 03:50.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...