Igen en stribe indbrud og tyverier

14. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fra en skurvogn, der står i Rachels Mose i Havnbjerg, blev der natten mellem søndag og mandag stjålet forskellige køkkenting. Blandt andet løb tyvene med en mindre kummefryser, en frituregryde og 10 liter friturefedt. Tyvene var kommet ind ved at bryde en hængelås op.politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en bulldozer, der holdt parkeret på Hundslevvej i Ketting, blev der i tidsrummet fra fredag til mandag stjålet to helt nye batterier, siger politiet.

En personbil er blevet stjålet fra Damhusparken på Jernbanegade i Gråsten. Der er tale om en sølvgrå Suzuki Alto fra 2004. Den har registreringsnummer ZX 51 348 og blev stjålet natten mellem søndag og mandag.

Det er dumt at efterlade værdigenstande på sin knallert – også selvom det bare er i fem minutter. Mandag mellem kl. 16:15 og 16:20 blev en grøn rygsæk stjålet fra en knallert der holdt på Møllevang i Sønderborg. Rygsækken indeholdt en Apple Ipad mini, cigaretter, en lighter, handsker, 200 kr. i kontanter og en Samsung Mini mobiltelefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Hertug Hans Vej blev en rude i en terrassedør smadret kl. 00:30 natten til tirsdag. Tyven nåede ind i spisestuen, hvorfra der blev stjålet et B&O-anlæg.

Så blev han  opdaget og stak af.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49