Igen en succesfuld Match Making Event på Alsion

10. oktober 2018 Uddannelse

Virksomheder og studerende fik tirsdag den 9. oktober mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle telefonnumre og skabe en kontakt, som i sidste ende gerne skulle ende ud i et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

17 virksomheder og langt over 100 studerende mødtes tirsdag til et to timers Match Making Event på Alsion. Efter virksomhedskonsulent Patrizia Desogus fra SDU indledningsvist havde budt parterne velkomne, så fik virksomhederne mulighed for at gøre sig til over for de studerende vi af en kort præsentation. Og det gjorde de.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev lokket med praktikpladser, som ikke blot udmærkede sig med fagligt indhold, men også kunne inkludere ophold på virksomhedernes mere eksotiske afdelinger i fjerne egne som Sydamerika, USA og Kina.

“Jeg er virkelig glad for den store opbakning fra både virksomhederne og de studerende”, lød det efterfølgende fra Patrizia Desogus.

Hun kunne videre fortælle, at der var skabt masser af kontakter imellem virksomheder og studerende, både i henhold til studiejob, projektsamarbejde og praktikophold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste store indsats fra SDU’s side i bestræbelserne på at få universitetsverdenen og virksomheder til at mødes, bliver den 2. november, hvor Alsion nok engang slår dørene op i forbindelse med MCI Industry Day. Her får virksomhedsrepræsentanter lejlighed til at snakke med forskere fra MCI og Center for Industriel Elektronik.

Forskerne vil fremvise deres kompetencer og fortælle, hvordan de kan hjælpe netop dig og din virksomhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...