Indbrud: Flere kapitler til “Den uendelige historie”

12. september 2014 Uncategorized

Politiet i Sønderborg sidder daglig og skriver om indbrud i Døgnrapporten. Og det opleves uden tvivl som at sidde og skrive på bog, der bare aldrig bliver færdig. Torsdag blev også en skrivedag.

I modsætning til politiets skriverier om indbrud, så blev selv Den Uendelige Historie skrevet færdig.

Fra lørdag til torsdag blev der opbrudt en havedør i en villa på Rosenvej i Augustenborg. Her blev der stjålet noget elektronik.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Rendbjergvej i Egernsund gik alarmen kl. 22:04 i aftes, da en rude blev knust i en terrassedør. Her blev der stjålet en lænestol og nogle spisebordsstole.

Fra d. 29. august og indtil torsdag kl. 15 var en beboer på Midthave i Lysabild på ferie. Da beboeren kom hjem, var det til en terrassedør, der var blevet sparket ind. Her var der blevet stjålet en bærbar PC, to fiskehjul og en fiskestang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...