Indbrud: Flere kapitler til “Den uendelige historie”

12. september 2014 Uncategorized

Politiet i Sønderborg sidder daglig og skriver om indbrud i Døgnrapporten. Og det opleves uden tvivl som at sidde og skrive på bog, der bare aldrig bliver færdig. Torsdag blev også en skrivedag.

I modsætning til politiets skriverier om indbrud, så blev selv Den Uendelige Historie skrevet færdig.

Fra lørdag til torsdag blev der opbrudt en havedør i en villa på Rosenvej i Augustenborg. Her blev der stjålet noget elektronik.

På Rendbjergvej i Egernsund gik alarmen kl. 22:04 i aftes, da en rude blev knust i en terrassedør. Her blev der stjålet en lænestol og nogle spisebordsstole.

Fra d. 29. august og indtil torsdag kl. 15 var en beboer på Midthave i Lysabild på ferie. Da beboeren kom hjem, var det til en terrassedør, der var blevet sparket ind. Her var der blevet stjålet en bærbar PC, to fiskehjul og en fiskestang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...