Indbrud i ubeboet hus

31. oktober 2014 Uncategorized

I dagene fra den 22. til den 25. oktober er der begået indbrud i et ubeboet hus i Sdr. Kettingskov. Tyven brød en bagdør op og kom på den måde ind i huset.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv om huset ikke er beboet, er det ikke tømt, og tyven havde da også held til at slippe væk med ting, der tilsammen er omkring 10.000 kroner værd.

Tyven har stjålet tre modelbiler af mærket Morris Minor, diverse værktøj af mærket Bacho, en vinkelsliber og en stiksav begge af mærket Bosch samt en kikkert af mærket Nikon.

*

 

I tidsrummet fra onsdag kl. 12 til torsdag kl. 11 blev en rude knust i en villa på Bygaden i Asserballe. Her blev der stjålet en HP computer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...