Indbrud: To gange skønne spildte kræfter

16. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der har været uheldige tyve på spil et par steder  – i hvert fald har de begået indbrud uden at få noget som helst fyldt i sækken.

På Lindevang kravlede gerningsmanden ind gennem et åbentstående haspet vindue natten til mandag. Samtlige skuffer og skabe var blevet gennemrodet og en taske var blevet tømt for indhold. Men tyven tog ikke noget med sig ved indbruddet.

På Strandvej skete der nogenlunde det samme. Her blev et vindue brudt op i stueetagen i en lejlighed og tyven havde været over hele stueetagen. Heller ikke her blev der dog stjålet noget, siger politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For et par uger siden var der indbrud hos 3F i Gråsten. Det var der igen i onsdag. Fordøren var blevet brudt op og tyven har været på hele kontoret. Her er det ikke klart om der er stjålet noget.

Fra en facademur på Ringridervej i Sønderborg forsøgte en tyv at få en PH-lampe, en jubilæumsmodel, ned fra væggen. Det lykkedes ikke.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...