Indbrudstyve anholdt

2. oktober 2015 112

Politiet standsede torsdag en 19-årig mand fra Sønderborg og i bilen fandt de flere tyvekoster, der stammer fra indbruddet hos Sahva i Sønderborg forleden. Den 19-årige blev anholdt og stillet for en dommer der fængslede ham i foreløbigt 4 uger.

Modelfoto.

Modelfoto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet standser biler rutinemæssigt for at kontrollere kørekort eller undersøge om føreren er påvirket af spiritus. Nogle gange er de rutinemæssige standsninger også med til at opklare forbrydelser – og det var præcis hvad der skete i går.

I en anden sag, et indbrud hos Bad Boys Burger i Gildbro i april måned, blev der efterladt DNA spor. Disse spor førte torsdag til et match og politiet kunne derfor anholde en 19-årig mand fra Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...