Indbrudstyve kommer flittigt rundt ferietomme boliger

6. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Indbrudstyvene kan bestemt ikke lastes for at sløve den af. Politiet kunne tirsdag føje fem nye indbrud til listen.politi3

På Borgmester Andersens Vej var det gået ud over en villa. En rude i hoveddøren var blevet knust og der blev stjålet 2 PH loftlamper og tre mindre PH bordlamper. Det vides ikke, hvad der mere er stjålet da beboerne er på ferie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Rosenhaven i Sønderborg blev en rude i en terrassedør knust. Der har været nogen i huse,t men da beboerne er på ferie, kan det ikke opgøres, hvad der eventuelt er blevet stjålet.

Lidt mere mystisk så det ud i en lejlighed på Løngang. Der var ingen opbrudsmærker, men alligevel var der i dagstimerne blevet stjålet 10.000 kr. i kontanter, en Apple Macbook air og en Macbook Pro 13”.

– Når vi ikke kan se, at der har været indbrud, bliver det kategoriseret som tyveri, siger John Weber fra Sønderborg Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt efter midnat blev der begået indbrud i en villa på Hertug Hans Vej. Gerningsmanden havde stillet en trappestige op, så han kunne nå op til et vindue, som han brød op. Ved stigen fandt politiet resterne af to lamper, der var blevet smadret. Om det var lykkedes for tyven at få andet med sig, har ikke kunnet opgøres, da familien ikke er hjemme.

I Frederikparken havde to gerningsmænd i nat forsøgt at bryde et pengeskab op. Et vidne så de to mænd stikke af fra stedet.

De var begge 20-25 år, slanke af bygning, lyse i huden og med kort hår. Den ene var 180-185 cm. høj den anden var 185-190 cm. høj.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...