Indbrudstyve kommer flittigt rundt ferietomme boliger

6. august 2014 Uncategorized

Indbrudstyvene kan bestemt ikke lastes for at sløve den af. Politiet kunne tirsdag føje fem nye indbrud til listen.politi3

På Borgmester Andersens Vej var det gået ud over en villa. En rude i hoveddøren var blevet knust og der blev stjålet 2 PH loftlamper og tre mindre PH bordlamper. Det vides ikke, hvad der mere er stjålet da beboerne er på ferie.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Rosenhaven i Sønderborg blev en rude i en terrassedør knust. Der har været nogen i huse,t men da beboerne er på ferie, kan det ikke opgøres, hvad der eventuelt er blevet stjålet.

Lidt mere mystisk så det ud i en lejlighed på Løngang. Der var ingen opbrudsmærker, men alligevel var der i dagstimerne blevet stjålet 10.000 kr. i kontanter, en Apple Macbook air og en Macbook Pro 13”.

– Når vi ikke kan se, at der har været indbrud, bliver det kategoriseret som tyveri, siger John Weber fra Sønderborg Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt efter midnat blev der begået indbrud i en villa på Hertug Hans Vej. Gerningsmanden havde stillet en trappestige op, så han kunne nå op til et vindue, som han brød op. Ved stigen fandt politiet resterne af to lamper, der var blevet smadret. Om det var lykkedes for tyven at få andet med sig, har ikke kunnet opgøres, da familien ikke er hjemme.

I Frederikparken havde to gerningsmænd i nat forsøgt at bryde et pengeskab op. Et vidne så de to mænd stikke af fra stedet.

De var begge 20-25 år, slanke af bygning, lyse i huden og med kort hår. Den ene var 180-185 cm. høj den anden var 185-190 cm. høj.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...