Indbrudstyve svinede alt til

22. august 2014 Uncategorized

At det i sig selv kan være ekstremt generende at have indbrud, kan ingen være i tvivl om. Alligevel lykkedes det torsdag et par indbrudstyve at understrege det ubehagelige.politi1

I tidsrummet fra 07:45 til 15:30 var tyvene kommet ind via en terrassedør og inde i huset havde de smurt alt ind i flydende margarine og sennep.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Der var svineri overalt i huset, siger Mads Hansson fra politiet.

Udover at svine det hele til havde tyvene også ladet køleskabet stå åbent, da de gik. Der var ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

  • Den slags er simpelthen så meningsløst, som noget kan være, siger Mads Hansson.

Et andet sted på Ringgade var tyvene kommet ind gennem et vindue. Her havde de også ladet køleskabet stå åbent, men dog uden at lave det samme svineri i huset. Til gengæld havde de stjålet smykker og mønter.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Snogbæk Nederby var tyven kommet ind ved at knuse en rude. Der blev stjålet en Ipad. Anmelderen så en mørkeblå Fiat Stilo køre fra stedet.

  • Det skete kl. 20:15 torsdag og hvis andre har set bilen køre rundt i området, vil vi gerne høre om det, siger Mads Hansson.

På Fællesstræde i Sønderborg blev der kl. 21:00 begået indbrud med samme fremgangsmåde som ved de to på Ringgade. Huset blev gennemrodet og noget kunne godt tyde på, at det var de samme tyve som på Ringgade, oplyser politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk