Indbrudstyvene er klar til julen

20. december 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Jul og indbrud hænger desværre tit sammen. Her kan du se, hvad tyvene går efter, når de bryder ind:

Guld/sølv og dyre ure – Penge – Designermøbler og PH-lamper – B&O-højttalere (ikke så meget anlæg) – Apple-produkter – Bærbare PC’er • Vin og spiritus • Mærketøj og undertøj.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvenes arbejdsplan

 1. Juledag er den dag med allerflest indbrud i Danmark. Derefter følger juleaftensdag også kommer 2. juledag. De sidder med andre ord på spring, mens de fleste danskere sidder omkring julebordet, oplyser tv.syd.

– Mange glemmer, at indbrudstyvene står klar, når familien forlader boligen for at tage på juleshopping eller på besøg hos familie og venner til julefrokost, siger Marianne Dahl Steensen, direktør for privatkunder hos Codan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når tyvene så er på spil, så er det ikke overraskende guld og sølv samt dyre ure som tyvene er mest interesserede i. Derudover er de også på rov efter teknik særligt B&O samt apple-produkter. I høj kurs er også tøj og kongelige porcelænsfigurer.

 

Hot

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...