Indbrudstyvene er klar til julen

20. december 2013 Uncategorized

Jul og indbrud hænger desværre tit sammen. Her kan du se, hvad tyvene går efter, når de bryder ind:

Guld/sølv og dyre ure – Penge – Designermøbler og PH-lamper – B&O-højttalere (ikke så meget anlæg) – Apple-produkter – Bærbare PC’er • Vin og spiritus • Mærketøj og undertøj.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvenes arbejdsplan

 1. Juledag er den dag med allerflest indbrud i Danmark. Derefter følger juleaftensdag også kommer 2. juledag. De sidder med andre ord på spring, mens de fleste danskere sidder omkring julebordet, oplyser tv.syd.

– Mange glemmer, at indbrudstyvene står klar, når familien forlader boligen for at tage på juleshopping eller på besøg hos familie og venner til julefrokost, siger Marianne Dahl Steensen, direktør for privatkunder hos Codan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når tyvene så er på spil, så er det ikke overraskende guld og sølv samt dyre ure som tyvene er mest interesserede i. Derudover er de også på rov efter teknik særligt B&O samt apple-produkter. I høj kurs er også tøj og kongelige porcelænsfigurer.

 

Hot

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...