Indbrudstyvene er klar til julen

20. december 2013 Uncategorized

Jul og indbrud hænger desværre tit sammen. Her kan du se, hvad tyvene går efter, når de bryder ind:

Guld/sølv og dyre ure – Penge – Designermøbler og PH-lamper – B&O-højttalere (ikke så meget anlæg) – Apple-produkter – Bærbare PC’er • Vin og spiritus • Mærketøj og undertøj.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Julefreden er lig med arbejdsro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvenes arbejdsplan

 1. Juledag er den dag med allerflest indbrud i Danmark. Derefter følger juleaftensdag også kommer 2. juledag. De sidder med andre ord på spring, mens de fleste danskere sidder omkring julebordet, oplyser tv.syd.

– Mange glemmer, at indbrudstyvene står klar, når familien forlader boligen for at tage på juleshopping eller på besøg hos familie og venner til julefrokost, siger Marianne Dahl Steensen, direktør for privatkunder hos Codan.

Når tyvene så er på spil, så er det ikke overraskende guld og sølv samt dyre ure som tyvene er mest interesserede i. Derudover er de også på rov efter teknik særligt B&O samt apple-produkter. I høj kurs er også tøj og kongelige porcelænsfigurer.

 

Hot

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...