Indbrudstyvene er kommet op i gear

17. juni 2013 Uncategorized

Nu er sommeren så småt begyndt og flere af os er mere væk hjemmefra – og det benytter indbrudstyvene sig af. I weekenden fik de hul på deres sæson.

Søndag lavede de indbrud på Dybbølgade, Nejsled i Broager, en lejlighed på Kærvej, Sønderborg Landevej i Adsbøl og Ringbakkens børnehave i Sønderborg.

– Børnehaven er under ombygning så vi har ikke kunnet konstatere om der er blevet stjålet noget, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Der blev også begået indbrud i et lager ved Christianskirken i Sønderborg og på Brombjerg i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvene er gået efter letomsættelige værdier og det får Peter Baum til at komme med en opfordring:

– Folk må gerne være ekstra opmærksomme på egne – men også naboens – værdier her i sommerferietiden. Sørg for at få lavet aftaler omkring nabohjælp – det har vist sig, at det virker bedre end noget andet, siger Peter Baum til Radio Als.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...