Indbrudstyvene er kommet op i gear

17. juni 2013 Uncategorized

Nu er sommeren så småt begyndt og flere af os er mere væk hjemmefra – og det benytter indbrudstyvene sig af. I weekenden fik de hul på deres sæson.

Søndag lavede de indbrud på Dybbølgade, Nejsled i Broager, en lejlighed på Kærvej, Sønderborg Landevej i Adsbøl og Ringbakkens børnehave i Sønderborg.

– Børnehaven er under ombygning så vi har ikke kunnet konstatere om der er blevet stjålet noget, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Der blev også begået indbrud i et lager ved Christianskirken i Sønderborg og på Brombjerg i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyvene er gået efter letomsættelige værdier og det får Peter Baum til at komme med en opfordring:

– Folk må gerne være ekstra opmærksomme på egne – men også naboens – værdier her i sommerferietiden. Sørg for at få lavet aftaler omkring nabohjælp – det har vist sig, at det virker bedre end noget andet, siger Peter Baum til Radio Als.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Sønderborg, Frivillige

Nu kan du få et gratis førstehjælpkursus

5. oktober 2022 Sønderborg

Region Syddanmark i samarbejde med Dansk Folkehjælp tilbyder gratis førstehjælpskurser til borgere, der er – eller ønsker at være – en del af den landsdækkende Hjerteløber-ordning. Hjerteløbere tilkaldes, hvis der sker et hjertestop i et område tæt på dem, og de er ofte fremme og yder førstehjælp i de afgørende minutter, indtil ambulancen kommer frem. […]

Læs mere...