Indbrudstyvene igen i omdrejninger

5. januar 2015 Uncategorized

Efter en lille pause er der nu igen gang i indbruddene i området.Politi - Skilt anden vinkel

Artiklen fortsætter under annoncen

På Kongevej forsøgte tyve at bryde dørene op til en tandklinik natten mellem torsdag og fredag. Døren holdt dog tyvene ude.

I en lejlighed på Storegade i Nordborg blev der i løbet af december måned begået indbrud i et hus, der er under renovering. Fra huset blev der stjålet 10-12 flyttekasser med diverse indbo, en sort lædersofa og et 50” fladskærms-tv.

Artiklen fortsætter under annoncen

I haveforeningen Sønderskov blev der i weekenden opdaget ikke færrre end 12 indbrud. Politiet blev kaldt ud til et indbrud, hvor der var stjålet et spisebord og to stole og ved en efterfølgende gåtur i området, opdagede betjenten de resterende indbrud.

I en villa på Midtkobbel blev der knust en rude i et kældervindue. Huset var lettere gennemrodet men der er endnu ikke overblik over hvad der blev stjålet.

På Farverløkke i Broager blev der stjålet så forskellige ting som et Apple TV, en vandhane, en ringklokke og en thermokande og på Damvej i Egernsund blev der først på aftenen søndag aflistet en rude og der blev stjålet en del forskellige ting, blandt andet 4 bærbare PC´er, 2 cylinderhøjttalere af mærket JBL, en køkkenmaskine, en DAB radio, et Apple TV, et højttalersæt, en Ipad Air, et tastatur og en mus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover var der også begået indbrud i fem personbiler, der holdt parkeret ved Burger King i Sønderborg. Fra alle biler blev der stjålet GPS udstyr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...