Indbrudstyvene igen i omdrejninger

5. januar 2015 Uncategorized

Efter en lille pause er der nu igen gang i indbruddene i området.Politi - Skilt anden vinkel

På Kongevej forsøgte tyve at bryde dørene op til en tandklinik natten mellem torsdag og fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Døren holdt dog tyvene ude.

I en lejlighed på Storegade i Nordborg blev der i løbet af december måned begået indbrud i et hus, der er under renovering. Fra huset blev der stjålet 10-12 flyttekasser med diverse indbo, en sort lædersofa og et 50” fladskærms-tv.

I haveforeningen Sønderskov blev der i weekenden opdaget ikke færrre end 12 indbrud. Politiet blev kaldt ud til et indbrud, hvor der var stjålet et spisebord og to stole og ved en efterfølgende gåtur i området, opdagede betjenten de resterende indbrud.

I en villa på Midtkobbel blev der knust en rude i et kældervindue. Huset var lettere gennemrodet men der er endnu ikke overblik over hvad der blev stjålet.

På Farverløkke i Broager blev der stjålet så forskellige ting som et Apple TV, en vandhane, en ringklokke og en thermokande og på Damvej i Egernsund blev der først på aftenen søndag aflistet en rude og der blev stjålet en del forskellige ting, blandt andet 4 bærbare PC´er, 2 cylinderhøjttalere af mærket JBL, en køkkenmaskine, en DAB radio, et Apple TV, et højttalersæt, en Ipad Air, et tastatur og en mus.

Derudover var der også begået indbrud i fem personbiler, der holdt parkeret ved Burger King i Sønderborg. Fra alle biler blev der stjålet GPS udstyr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk