Infodag om job i transportbranchen

6. marts 2019 Erhverv

Torsdag inviterer de fire sønderjyske kommuner i samarbejde med ITD til informationsdag om transportbranchen for inviterede. Den stigende efterspørgsel i branchen betyder blandt andet, at der er gode jobmuligheder.

Derfor er ledige, potentielle kandidater fra de fire kommuner inviteret.

Der er gode uddannelses- og jobmuligheder i transportbranchen. Derfor vil mindst 12 sønderjyske transportvirksomheder samt skoler, der uddanner inden for området, deltage i informationsdag i transportbranchen, hvor jobcentrene fra de fire kommuner har inviteret potentielle kandidater. Det forventes, at der deltager op mod 170 deltagere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med brancheorganisationen for vejgodstransport, ITD, har de fire sønderjyske kommuner – Haderslev, Tønder, Sønderborg og Aabenraa – arrangeret en dag, hvor ledige, potentielle kandidater kan høre mere om mulighederne i transportbranchen.

Formålet er at skabe et større rekrutteringsgrundlag til branchen, som lige nu mangler primært chauffører til kørsel i Danmark og ansatte på lager- og logistikområdet.

Informationsdagen foregår hos ITD på Lyren 1, 6300 Padborg, fra klokken 9.00-13.00

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...