Infomøde om Statsskolens eliteidrætstilbud

2. december 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Onsdag den 7. december kl. 19.00 inviterer Sønderborg Statsskole til orienteringsmøde om gymnasiets eliteidrætstilbud. Mødet er for unge, der bruger meget tid på deres sport og som skal i gang med en ungdomsuddannelse.

Forældre er selvfølgelig også meget velkomne.

Idrætskoordinator Morten Knudsen vil fortælle om ordningen på Statsskolen og man kan desuden høre nuværende eliteidrætselever fortælle om deres oplevelser og erfaringer.

Der bliver selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål, skriver Statsskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eliteidrætsgymnasium

Sønderborg Statsskole er en del af Danske Eliteidrætsgymnasier, som har givet råd og vejldning i udviklingen af tilbuddet til de unge eliteidrætsudøvere. Også en række af byens større idrætsforeninger er med til at videreudvikle og kvalificere tilbuddet.

Formålet med eliteidrætstilbuddet er at sikre unge de bedst mulige rammer og vilkår, for at kombinere en gymnasial uddannelse med idræt på et højt niveau.

Statsskolen har omkring 30 elever tilmeldt eliteidrætsordningen. For at blive optaget på ordningen, skal man bruge meget tid på sin sport, befinde sig på et godt sportsligt niveau og selvfølgelig opfylde optagelsesbetingelserne til en gymnasial uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke et krav at være Team Danmark godkendt, men Statsskolen er Team Danmark Uddannelsespartner, som det eneste gymnasium i byen.

Du kan læse mere og tilmelde dig mødet via statsskolen.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...