Ingen erstatning til Kasper Jacobs mor

16. april 2013 Uncategorized

Den knivdræbte Kasper Jacobs mor får ikke 100.000 kroner i torterstatning fra Retten i Kolding. Hun får dog 36. 036,75 kroner, der dækker de faktiske udgifter til begravelsen af sønnen.

Moderen havde bedt om 136.036, 75, så hun fik 100.000 som et plaster på såret, men retten vurderede anderledes, skriver jv.dk

– Jeg kan ikke længere tage hans hånd. Jeg mangler ham i hverdagene, sagde moderen grædende i retten om savnet af Kasper Jacob.

Begravelsesudgifterne lægges oveni sagsomkostningerne, som den dømte også skal betale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dommen for drabet blev anbringelse på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid, da det ved retten kom frem, at den 41-årige i gerningsøjeblikket var sindssyg, og at han lider af paranoid skizofreni.

Samtidig er han blevet udvist af Danmark for bestandigt.

Manden, der er tyrkisk statsborger men bor i Hamborg, ankede afgørelsen på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...