Ingeniørstuderende og virksomheder mødes og ser hinanden an

12. september 2017 Uddannelse

Onsdag den 4. oktober har SDUs ingeniørstuderende mulighed for at skabe kontakter, danne grobund for nye samarbejder og promovere sig over for virksomhederne i Sønderborg Kommune.

Til stede vil der være repræsentanter fra Danfoss, Linak og øvrige virksomheder.

Sønderborg Kommunes Erhvervsservice deltager også for bl.a. at promovere kommunen som arbejdsplads og fortælle om områdets attraktive jobmuligheder.

Der inviteres desuden til en Tour de Companies i slut-oktober, hvor ingeniørstuderende fra hele Danmark kan møde Sønderborg-områdets virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, at ingeniørstuderende og virksomhederne kobles, så der er sammenhæng mellem uddannelsen og det job, som det gerne skulle føre til”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj, i en pressemeddelelse.

“Og med den nye ingeniøruddannelse, som er kommet til på baggrund af virksomhedernes støtte, er det selvfølgeligt, at virksomhederne mødes med de studerende”, siger han.

Man kan læse mere om arrangementet på www.climateneutral.eu/engineering-students-industry-matchmaking.

Artiklen fortsætter under annoncen

Matchmakingen er led i en større konference, 100% Climate Neutrality, som skiftevis finder sted i Sønderborg og Flensborg. Konferencen sætter fokus på klimaforandringer, hvor deltagerne arbejder hen mod klimaneutralitet gennem energieffektivitet og vedvarende energi.

Læs mere om konferencen på www.climateneutral.eu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...