Ingeniørstuderende og virksomheder mødes og ser hinanden an

12. september Uddannelse

Onsdag den 4. oktober har SDUs ingeniørstuderende mulighed for at skabe kontakter, danne grobund for nye samarbejder og promovere sig over for virksomhederne i Sønderborg Kommune.

Til stede vil der være repræsentanter fra Danfoss, Linak og øvrige virksomheder.

Sønderborg Kommunes Erhvervsservice deltager også for bl.a. at promovere kommunen som arbejdsplads og fortælle om områdets attraktive jobmuligheder.

Der inviteres desuden til en Tour de Companies i slut-oktober, hvor ingeniørstuderende fra hele Danmark kan møde Sønderborg-områdets virksomheder.

“Det er vigtigt, at ingeniørstuderende og virksomhederne kobles, så der er sammenhæng mellem uddannelsen og det job, som det gerne skulle føre til”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj, i en pressemeddelelse.

“Og med den nye ingeniøruddannelse, som er kommet til på baggrund af virksomhedernes støtte, er det selvfølgeligt, at virksomhederne mødes med de studerende”, siger han.

Man kan læse mere om arrangementet på www.climateneutral.eu/engineering-students-industry-matchmaking.

Matchmakingen er led i en større konference, 100% Climate Neutrality, som skiftevis finder sted i Sønderborg og Flensborg. Konferencen sætter fokus på klimaforandringer, hvor deltagerne arbejder hen mod klimaneutralitet gennem energieffektivitet og vedvarende energi.

Læs mere om konferencen på www.climateneutral.eu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...