Inklusion: Lærerne har det hårdt

16. april 2015 Uddannelse

Næstformand i Sønderborg Lærerkreds Annette van Buren har svært ved at se, at det går godt med inklusionsprocessen i Sønderbogs folkeskoler. Det kom frem på Ligeværds inklusionsdebat onsdag aften i Fords udstillingslokaler på Alsgade, hvor omkring 50 skoleinteresserede sad på rad og række.

Annette van Buren sr sig som børnenes ambassadør og synes, der er grund til bekymring.

Annette van Buren sr sig som børnenes ambassadør og synes, der er grund til bekymring.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange lærere har kastet håndklædet i ringen, fordi vi jo skal rumme de børn, der får et tilbud”, siger Annette van Buren.

“Lærerne er ikke klædt på til opgaven og trods møder med forvaltningen, så får vi ikke de nødvendige ressourcer til opgaven”, siger fagforeningens næstformand.

Ikke nok med at lærerne skal klare inklusionen. De skal også finde deres enegn balance i heldagsskolen, der kom samtidig med inklusionen.

“Det gør, at vi ikke kan mødes med forældre om aftenen og snakke om, hvad vi kan og vil gøre for deres barn”, siger Annette van Buren. Hun fortæller, at der sider inklusionsbørn i klasser, hvor de ikke er inkluderet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man er en øde ø, så var det måske bedre at være et andet sted”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...