Internettet gør tilladelser til arrangementer lettere

21. maj 2013 Uncategorized

Det er nu blevet væsentligt nemmere at søge om forskellige tilladelser til et arrangement. Når du eller din forening i fremtiden skal arrangere et offentligt arrangement, som f.eks. ringridning, cykelløb eller koncert, skal du ikke længere bruge en masse tid på mange forskellige ansøgninger om tilladelser fra politi, SKAT, Brand & Redning, kommunen og andre relevante myndigheder.

Fra den 21. maj kan du lave en samlet ansøgning via www.sonderborgkommune.dk/arrangementer-0. Her findes selvbetjeningsløsningen NetForvaltning Offentligt Arrangement (NFOA). En digital løsning, der giver én fælles indgang til alle ansøgninger om tilladelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Systemet guider ansøgeren og sikrer, at alle nødvendige oplysninger bliver afleveret korrekt. Ansøgningen bliver herefter via systemet sendt til de relevante myndigheder. Når sagsbehandlingen er overstået, vil man få et samlet svar på ansøgningen.

For at benytte den digitale vej, skal der anvendes et NemId.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...