Internettet gør tilladelser til arrangementer lettere

21. maj 2013 Uncategorized

Det er nu blevet væsentligt nemmere at søge om forskellige tilladelser til et arrangement. Når du eller din forening i fremtiden skal arrangere et offentligt arrangement, som f.eks. ringridning, cykelløb eller koncert, skal du ikke længere bruge en masse tid på mange forskellige ansøgninger om tilladelser fra politi, SKAT, Brand & Redning, kommunen og andre relevante myndigheder.

Fra den 21. maj kan du lave en samlet ansøgning via www.sonderborgkommune.dk/arrangementer-0. Her findes selvbetjeningsløsningen NetForvaltning Offentligt Arrangement (NFOA). En digital løsning, der giver én fælles indgang til alle ansøgninger om tilladelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Systemet guider ansøgeren og sikrer, at alle nødvendige oplysninger bliver afleveret korrekt. Ansøgningen bliver herefter via systemet sendt til de relevante myndigheder. Når sagsbehandlingen er overstået, vil man få et samlet svar på ansøgningen.

For at benytte den digitale vej, skal der anvendes et NemId.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...