Intro til Kunstskolens talenthold

7. december 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Sønderjyllands Kunstskole byder tirsdag 24. januar på en informationsaften, hvor talentholdene ungBGK, BGK og det nye tiltag ’Leonardoholdet’ præsenteres for alle interesserede. På aftenen vil der være mulighed for at møde og tale med nogle af eleverne og underviserne på uddannelserne, skriver Kunstskolen.

Her får man en enestående mulighed for at få svar på alt, der vedrører Kunstskolens talenthold – heriblandt også hvordan man ansøger til BGK. Arrangementet starter kl. 19.00, hvor der vil være en kort introduktion efterfulgt af en rundvisning på skolen. Herefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man behøver ikke melde sig til, inden man møder op, men Kunstskolen opfordrer alle, der har lyst til at deltage, til at være med fra starten for ikke at gå glip af noget.

Arrangementet slutter kl. 21.00.

Man kan læse mere om de forskellige uddannelser på hjemmesiden bgk-syd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...