ipnordic-ejer er særdeles tilfreds med kommunens service

13. november 2017 Uncategorized

Thorben Jensen fra ipnordic i Gråsten og erhvervsudvalgsformand Ole W. Stenhøj fra Konservative fik mandag formiddag en snak om ipnordic-ejerens oplevelse af den kommunale service.

I forbindelse med ipnordics indflytning i Gråsten og med åbningen af restaurant Det Gamle Rådhus, som senere blev udvidet til også at være hotel, var der adskillige kommuneansatte, der skulle sikre de nødvenmdige tilladelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er meget positivt overrasket, fordi kommunen tilbød at sende deres medarbejdere ud til os, hvor vi satte os ved et bord og snakkede tingene igennem. Kommunens medarbejdere havde helt styr på, hvilke tilladelser, vi havde brug for og dem noterede de”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

Ole W. Stenshøj og Thorben Jensen.

Han tilføjer, at sådan en service er guld værd for iværksættere, som sjældent er gearet til alt muligt papirarbejde.

“Da vi startede ipnordic i Gråsten, blev vi modtaget meden fantastise service og det samme gentog sig, da vi rykkede ind i det tomme rådhus”, siger Thorben Jensen, som har brugt virkeligt mange penge på at indrette lokalerne.

Glad udvalgsformand

Erhvervsudvalgsformanden er naturligvis glad for at høre, at de kommunale medarbejdere har ydet så god en service.

“Jeg ved, der er mange af de ansatte i forvaltningerne, som gør et rigtigt godt stykke arbejde og på den måde bakker op om det lokale erhvervsliv”, siger Ole W. Stenshøj til SønderborgNYT.

Da ipnordic kom til Gråsten i november 2014 var der 50-60 medarbejdere.

“Nu er der 157 medarbejdere, når vi lægger personalet på hotellet sammen med dem i ipnordic”, siger Thorben Jensen.

“Netop det med arbejdspladser viser, det er vigtigt, at alle politikere – uanset partifarven – bakker op om de liberale erhverv, så der både fastholdes og tiltrækkes arbejdspladser”, siger Ole W. Stenshøj.

“Det er helt rigtigt, at det må være det rigtige for alle politikere”, siger Thorben Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk