Iværksættercafé inviterer til intro om Google-kurser

18. august 2016 Uddannelse

Den 23. august er der igen Iværksættercafé hos Sønderborg Iværksætter Service. Cafeen begynder kl. 16.30.

“Den dag vil vi gerne se deltagere, der vil lære mere om Google-optimering, sociale medier, online-anoancering og lignende”, siger konsulent Steen Bielefeldt til SønderborgNYT. Han fortæller, at det er Google, der har leveret undervisningsmaterialet, som henvender sig især til små og mellemstore virksomheder.

Succes Online er et træningsinitiativ, der vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og nu tilbyder Sønderborg Iværksætter Service sammen med Google et begrænset antal lokale virksomheder et gratis forløb med foredrag, undervisning og personlig rådgivning.

Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, udnyttelse af data til hvordan man skaber mere trafik på sit website og får flere kunder.

“Vi har tidligere haft aftenkurser, men nu kommer vi dem i møde, som synes, at kurser skal ligge i arbejdstiden”, siger Steen Bielefeldt.

Det første kursus starter onsdag den 14. september kl. 08:30 – 12:00 hos Sønderborg Iværksætter Service på Ellegårdsvej,hvor det handler om Online tilstedeværelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om alle Succes Online kurserne samt tilmelde dig ved at klikke her.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...