Iværksættercafé inviterer til intro om Google-kurser

18. august 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 23. august er der igen Iværksættercafé hos Sønderborg Iværksætter Service. Cafeen begynder kl. 16.30.

“Den dag vil vi gerne se deltagere, der vil lære mere om Google-optimering, sociale medier, online-anoancering og lignende”, siger konsulent Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Han fortæller, at det er Google, der har leveret undervisningsmaterialet, som henvender sig især til små og mellemstore virksomheder.

Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Succes Online er et træningsinitiativ, der vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger.

Og nu tilbyder Sønderborg Iværksætter Service sammen med Google et begrænset antal lokale virksomheder et gratis forløb med foredrag, undervisning og personlig rådgivning.

Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, udnyttelse af data til hvordan man skaber mere trafik på sit website og får flere kunder.

“Vi har tidligere haft aftenkurser, men nu kommer vi dem i møde, som synes, at kurser skal ligge i arbejdstiden”, siger Steen Bielefeldt.

Det første kursus starter onsdag den 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

september kl. 08:30 – 12:00 hos Sønderborg Iværksætter Service på Ellegårdsvej,hvor det handler om Online tilstedeværelse.

Du kan læse mere om alle Succes Online kurserne samt tilmelde dig ved at klikke her.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...