Jane Kraglund bliver ny regionsdirektør

26. august 2015 REGIONALT

Det bliver 55-årige Jane Kraglund, nuværende universitetsdirektør for Aarhus Universitet, der 1. oktober 2015 kan sætte sig i regionsdirektørstolen i Region Syddanmark.

Stephanie Lose siger glæder sig over Jane Kraglund skal være regionsdirektør.

Stephanie Lose siger glæder sig over Jane Kraglund skal være regionsdirektør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det besluttede et enigt regionsråd på mødet mandag aften.

“Det glæder mig, at vi henter en erfaren leder som Jane Kraglund tilbage til Region Syddanmark. Hun vil hurtigt kunne sætte sig ind i regionens vigtige udfordringer, udviklingspotentiale og ikke mindst vigtige beslutninger, der skal træffes – uanset om det handler om sundhed, psykiatri eller regional udvikling”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse.

Jane Kraglund forlod stillingen som administrerende sygehusdirektør for Odense Universitets Hospital til fordel for stillingen som direktør for Aarhus Universitet i december 2014. Men nu vender hun tilbage til regionen som øverste administrative chef.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...