Japanske gæster vil finde energi-løsninger

29. april 2013 Erhverv

Sønderborg får mandag besøg af en erhvervs- og universitetsdelegation fra Japan, som gæster byen for at lære mere om Sønderborgs store klimarigtige energi-omstilling. Japan har også stor fokus på klimavenlig omstilling efter beslutningen om udfasning af landets atomkraftanlæg.

Besøget starter med Sonderborg Energy Tour med fokus på fremtidens intelligente energisystem med bl.a. ZERO+ huset, intelligente varmepumper i Hørup, vindmøllerne i Mintebjerg, geotermi og grøn fjernvarme. På rundturen besøger gæsterne også Danfoss, hvor Jørgen Mads Clausen og Anders Troi, SmartGrid director, fortæller gæsterne om smart energi og smarte Danfoss-løsninger. På Alsion mødes gæsterne bl.a. med Lean Energy Cluster, ProjectZero og forskere fra SDU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...