Japanske gæster vil finde energi-løsninger

29. april 2013 Erhverv

Sønderborg får mandag besøg af en erhvervs- og universitetsdelegation fra Japan, som gæster byen for at lære mere om Sønderborgs store klimarigtige energi-omstilling. Japan har også stor fokus på klimavenlig omstilling efter beslutningen om udfasning af landets atomkraftanlæg.

Besøget starter med Sonderborg Energy Tour med fokus på fremtidens intelligente energisystem med bl.a. ZERO+ huset, intelligente varmepumper i Hørup, vindmøllerne i Mintebjerg, geotermi og grøn fjernvarme. På rundturen besøger gæsterne også Danfoss, hvor Jørgen Mads Clausen og Anders Troi, SmartGrid director, fortæller gæsterne om smart energi og smarte Danfoss-løsninger. På Alsion mødes gæsterne bl.a. med Lean Energy Cluster, ProjectZero og forskere fra SDU.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...