Jobcenter og ipnordic: Unik jobmulighed for 12 ledige

9. oktober 2015 Gråsten

Gennem de seneste syv uger har 12 ledige siddet på skolebænken for at opkvalificere sig til muligheden for et nyt job hos virksomheden ipnordic i Gråsten.

Samtidig har virksomheden og Jobcenter Sønderborg på den måde afprøvet en ny måde at rekruttere på.

“Vi har fået mulighed for at vise hvad vi kan – og virksomheden har lært os at kende. Det har været helt fantastisk og en virkelig god oplevelse”.jobcenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan lyder det samstemmende fra Thomas Johansen, Maibritt Brodersen, Maria Joensen og Kirsten Krogh, der er fire af de i alt 12 ledige, som den 7. oktober blev færdige med et godt syv uger langt opkvalificeringsforløb, som er et samarbejde mellem virksomheden ipnordic i Gråsten og Jobcenter Sønderborg.

Tanken med forløbet er, at det forhåbentlig vil sikre fremtidig arbejdskraft til ipnordic og jobs til de ledige deltagere. Motivationen på holdet har da også været enorm i de forgangne uger, og de ledige er ikke i tvivl om, at langt flere virksomheder burde gøre brug af denne form for rekrutteringsproces – ligesom de heller ikke er i tvivl om, hvad rådet til andre ledige bør være, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

ipnordic-ejer Thorben G. Jensen giver medarbejdere ansvar og ser dem vokse.

ipnordic-ejer Thorben G. Jensen giver medarbejdere ansvar og ser dem vokse.

“Hvis man får tilbudt sådan en chance, så skal man gribe den. Vi kommer alle med vidt forskellige baggrunde, men har her fået muligheden for dels at lære en masse nyt, dels at vise at vi er motiverede og har det der skal til”, siger Thomas Johansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

ipnordic bliver i det hele taget rost for at have taget uhyre godt imod de 12 ledige, og det ligger da også helt i tråd med indstillingen i firmaet.

“Vi ønsker at skabe et arbejdsmiljø, hvor folk får chancen for at blomstre og vise, hvad de du’r til. Vi har så mange historier om medarbejdere, der er blevet afskediget eller har gået ledige, hvor den faglige selvtillid ofte har lidt et knæk. Men her hos os er de vores succeshistorier. Her får de ansvar, og det ændrer noget helt grundlæggende hos mennesker. Det kan jeg se hver dag”, siger Thorben G. Jensen, CEO hos ipnordic.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...