Jobmesse i Alsion kan koble studerende på gode jobs

5. november 2015 Uddannelse

Torsdag havde Sønderborg Student Foundation sat scenen, så studerende og virksomheder kunne se hinanden i øjnene og få en snak om praktik- og jobmuligheder.

Direktør Christen Espersen, Dilone Lawrence og Xue Gao fra MiniBOOSTER.

Direktør Christen Espersen, Dilone Lawrence og Xue Gao fra MiniBOOSTER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheder er altid på udkig efter de skarpeste af de kloge hoveder og de kvikke hoveder er på jagt efter praktik og job.

“Dilona Lawrence er et lyslevende bevis på, at jobmesse nytter”, siger Christen Espersen fra MiniBOOSTER HYDRAULIC A/S til SønderborgNYT.

Den unge kvinde deltog på jobmessen sidste år, hvor hun fik aftalt et møde med Christen Espersen og den samtale gjorde, at hun nu har været ansat i firmaet et års tid. Xue Gao, der også er med i MiniBOOSTERs stand, har været i praktik et par måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

På torsdagens jobmessen var der en kostant summen af stemmer, som viste, der blev snakket muligheder, så det vil være lidt underligt, om ikke nogle af virksomhederne fik aftalt uddannelsespraktik eller fast job med nogle af de mange unge mennesker.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...