Jobmessen Business Lunch i Alsion på torsdag

1. november 2015 Uddannelse

Eventet ”Business Lunch”, en jobmesse for studerende,  finder sted den 5. november fra kl. 11.30-14.00 på Alsion.alsion Eventet er arrangeret af Sønderborg Student Foundation og SDU Business og støttet af IDA, interesseorganisationen for ingeniører i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes at eventet er en spændende begivenhed, fordi det er den første gang at jobmessen er gjort tilgængelig og blev reklameret på alle videregående uddannelseinstitutioner i Sønderborg. Jobmesse er tidligere holdt to gange om året på Alsion men var kun bestemt for studerende på SDU Sønderborg, siger Levke Jepsen, Event Manager i Sønderborg Student Foundation, i en pressemeddelelse.

Lige nu er der 15 virksomheder som deltager og flere end 200 studerende fra SDU Sønderborg, EUC Syd, EASV Sydvest og BC Syd som er tilmeldt til eventet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...