Johnny Cash’ lillebror optræder i Alsion søndag

12. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Johnny Cash’ bror, Tommy,

Tommy Cash på Alsion søndag

turnerer i Europa med showet “My Brother – Johnny Cash” – en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor den amerikanske pop, rock og ikke mindst country-musik. Turen rammer Alsion i Sønderborg søndag aften, hvor det er lykkedes Kultur i Syd at få en aftale.

Johnny og Tommy Cash var de eneste af en søskendeflok på syv i Cash familien, der valgte en karriere som musiker. Johnny var den ældste. Eneren med den dybe stemme. The Man in Black, som blev kendt og elsket for også at vise sin respekt for de, som er fanget på livets skyggeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Tommy fik sig en karriere, med et væld af amerikanske pladeudgivelser bag sig. Gennem årene har han slået sit eget navn fast som en habil country musiker, men nu hvor Johnny Cash ikke er mere, træder Tommy i hans fodspor og turnerer med Johnny kendte sange for at hylde sin storebror.

Med i flyveren til Sønderborg er The Cash Crew Band, der har fulgt Tommy i mange år og tæller nogle af de dygtigste musikere fra den amerikanske country-musik scene.

Billetter på billetnet.dk

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...