Johnny Cash’ lillebror optræder i Alsion søndag

12. april 2013 Kultur

Johnny Cash’ bror, Tommy,

Tommy Cash på Alsion søndag

turnerer i Europa med showet “My Brother – Johnny Cash” – en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor den amerikanske pop, rock og ikke mindst country-musik. Turen rammer Alsion i Sønderborg søndag aften, hvor det er lykkedes Kultur i Syd at få en aftale.

Johnny og Tommy Cash var de eneste af en søskendeflok på syv i Cash familien, der valgte en karriere som musiker. Johnny var den ældste. Eneren med den dybe stemme. The Man in Black, som blev kendt og elsket for også at vise sin respekt for de, som er fanget på livets skyggeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Tommy fik sig en karriere, med et væld af amerikanske pladeudgivelser bag sig. Gennem årene har han slået sit eget navn fast som en habil country musiker, men nu hvor Johnny Cash ikke er mere, træder Tommy i hans fodspor og turnerer med Johnny kendte sange for at hylde sin storebror.

Med i flyveren til Sønderborg er The Cash Crew Band, der har fulgt Tommy i mange år og tæller nogle af de dygtigste musikere fra den amerikanske country-musik scene.

Billetter på billetnet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Indbrud i lejlighed i Dybbøl

29. juli 2021 112

I tidsrummet fra tirsdag eftermiddag til onsdag har der været indbrud i en lejlighed på Oversøvej i Dybbøl. “Gerningsmanden kom ind ved at brække et vindue op. Der er blandt andet stjålet sølvtøj”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Læs mere...