Johnny Cash’ lillebror optræder i Alsion søndag

12. april 2013 Kultur

Johnny Cash’ bror, Tommy,

Tommy Cash på Alsion søndag

turnerer i Europa med showet “My Brother – Johnny Cash” – en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor den amerikanske pop, rock og ikke mindst country-musik. Turen rammer Alsion i Sønderborg søndag aften, hvor det er lykkedes Kultur i Syd at få en aftale.

Johnny og Tommy Cash var de eneste af en søskendeflok på syv i Cash familien, der valgte en karriere som musiker. Johnny var den ældste. Eneren med den dybe stemme. The Man in Black, som blev kendt og elsket for også at vise sin respekt for de, som er fanget på livets skyggeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Tommy fik sig en karriere, med et væld af amerikanske pladeudgivelser bag sig. Gennem årene har han slået sit eget navn fast som en habil country musiker, men nu hvor Johnny Cash ikke er mere, træder Tommy i hans fodspor og turnerer med Johnny kendte sange for at hylde sin storebror.

Med i flyveren til Sønderborg er The Cash Crew Band, der har fulgt Tommy i mange år og tæller nogle af de dygtigste musikere fra den amerikanske country-musik scene.

Billetter på billetnet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...