Junior Chambers International i Sønderborg: Bella Italia er Årets Erhvervsinitiativ

17. november 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Torsdag eftermiddag måtte Thorben Jensen fra ipnordic give vandreprisen, Årets Erhvervsinitiativ videre til en anden initiativrig virksomhed, som får den store fornøjelse, som det er at have den lille statue stående i et år.

JCI-værdierne lever Bella Italia på alle måder op til.

JCI-værdierne lever Bella Italia på alle måder op til.

“Jeg er ikke glad for at give prisen videre. Den lille statue stod nemlig ret godt hjemme i ipnordic”, sagde Thorben Jensen og gav alligevel prisen videre til ejerne af Bella Italia i Sønderborg, Daniel og Michel Totaro, der havde taget turen til EUC Syd, som lagde rammer til arrangementet.

De to gæve restauratører har haft åbne dørene i det nybyggede hotel, der er en udvikling af Bella Italia, i et år.

“Og det første år har vi kørt med en belægningsprocent på 70. Det er langt bedre end ventet, så vi er selvfølgelig glade”, siger de. Og de er også stolte af prisen, fordi den viser, der er nogle, der har bemærket, at de hele tiden prøver at styrke deres forretning.

Som optakt til prisoverrækkelsen havde Junior Chambers inviteret Mark Antony til at fortælle om motivation, om det med, at det er helt i orden at være stolt af den arbejdsindsats, som man leverer.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...