Kæmpe nederlag til Broager i pokalkampen

2. august 2022 Sport

Der er stor forskel på de to hold og Broager mangler et par succesoplevelser. Nu begynder de at tvivle på sig selv”, sagde Jens Christian Hansen, som er formand for DBU Region 4 efter første halvleg i pokalkampen mellem Broager UI og IF Fredericia.

534 tilskuere så tirsdag aften, at det begyndte at gå galt for Broager stort set fra kampen blev fløjtet i gang. Efter bare et par minutter førte Fredericia med 1-0.

Efter 17 minutter stod der 2-0 og efter 20 minutter var stillingen 3-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillerne fra IF Fredericia er professionelle og det er dem fra Broager ikke. Så der bør være stor forskel på holdene og det var der også. Men pokalturneringen er til for overraskelserne, hvor mindre klubber slår de professionelle. Det er ikke tit, det sker. Men det sker.

Dog ikke på Broager Stadion, hvor stillingen efter 30 minutter var 4-0 til Fredericia.

DBUs regionsformand Jens Christian Hansen fortalte efter 1. halvleg, at ‘de røde’, som er Fredericia, satsede på at vinde 10-0.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter 56 minutter stod der 5-0 – og dermed var Fredericia nået halvvejen.

Efter 62 minutter blev det til 6-0. Og efter 62 minutter til 7-0. Det næstsidste mål blev scoret efter 67 minutters spil – 7-0. Og det sidste mål – til slutresultatet 8-0 – blev scoret i det 87. minut.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...