Kamilla Hantusch: Mistanken om en forbrydelse vokser

30. juli 2014 Uncategorized

Kamilla Hantusch fra Padborg har nu været forsvundet siden den 19. juli. Hun forsvandt om aftenen, og politiet står stadig uden afgørende spor i sagen.

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er efter alt at dømme foregået en forbrydelse.

– For hver dag der går bliver mistanken om en forbrydelse større, siger efterforskningsleder Hans Roost fra Syd og Sønderjyllands Politi.

 

Hundeførere, dykkere, en helikopter samt mandskab fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen fortsætter i dag eftersøgningen af den 21-årige kvinde, og politiet har udvidet eftersøgningen til søer, marker og plantageområder i området.

– Der har ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost til dr.syd.

Kamillas mor på hemmeligt sted

På politiets opfordring er Kamilla Hantuschs mor gået under jorden med Kamilla Hantuschs femårige datter. Forklaringen er, ifølge politiet, at man på den måde vil sikre barnets tarv ved at holde holde hende væk fra offentlighedens søgelys.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...