Kamilla Hantusch: Mistanken om en forbrydelse vokser

30. juli 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Kamilla Hantusch fra Padborg har nu været forsvundet siden den 19. juli. Hun forsvandt om aftenen, og politiet står stadig uden afgørende spor i sagen.

Der er efter alt at dømme foregået en forbrydelse.

– For hver dag der går bliver mistanken om en forbrydelse større, siger efterforskningsleder Hans Roost fra Syd og Sønderjyllands Politi.

 

Hundeførere, dykkere, en helikopter samt mandskab fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen fortsætter i dag eftersøgningen af den 21-årige kvinde, og politiet har udvidet eftersøgningen til søer, marker og plantageområder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der har ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost til dr.syd.

Kamillas mor på hemmeligt sted

På politiets opfordring er Kamilla Hantuschs mor gået under jorden med Kamilla Hantuschs femårige datter. Forklaringen er, ifølge politiet, at man på den måde vil sikre barnets tarv ved at holde holde hende væk fra offentlighedens søgelys.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...