Kamilla Hantusch: Mistanken om en forbrydelse vokser

30. juli 2014 Uncategorized

Kamilla Hantusch fra Padborg har nu været forsvundet siden den 19. juli. Hun forsvandt om aftenen, og politiet står stadig uden afgørende spor i sagen.

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

22-årige Kamilla Hantusch. Foto: fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er efter alt at dømme foregået en forbrydelse.

– For hver dag der går bliver mistanken om en forbrydelse større, siger efterforskningsleder Hans Roost fra Syd og Sønderjyllands Politi.

 

Hundeførere, dykkere, en helikopter samt mandskab fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen fortsætter i dag eftersøgningen af den 21-årige kvinde, og politiet har udvidet eftersøgningen til søer, marker og plantageområder i området.

– Der har ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamillas mor på hemmeligt sted

På politiets opfordring er Kamilla Hantuschs mor gået under jorden med Kamilla Hantuschs femårige datter. Forklaringen er, ifølge politiet, at man på den måde vil sikre barnets tarv ved at holde holde hende væk fra offentlighedens søgelys.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...