Kandidater til kommunalvalget kan komme til informationsmøde

17. maj 2021 KV21

Tirsdag den 15. juni har Sønderborg Kommune et informationsmøde for de kandidater, der overvejer at stille op til kommunalvalget i november og formålet er at give et indblik i kommunen som organisation.

”Vi vil fortælle deltagerne om Sønderborg Kommune, vores vision, og hvad vores større opgaveområder indeholder. Der vil også blive givet et indblik i Sønderborg Kommunes organisation samt den overordnede økonomi, og hvordan det kommunale budget er skruet sammen”, fortæller kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover fortælles der om, hvad arbejdet som byrådsmedlem indebærer og det vil være muligt at stille spørgsmål til både nuværende byrådspolitikere og medarbejdere i Sønderborg Kommune.

Mødested vil blive meldt ud efter tilmeldingsfristens udløb, fordi deltagerantallet og restriktionerne afgør, hvor det er muligt at have informationsmødet.

Kandidaterne bedes tilmelde sig senest 7. juni og det skal ske på mail til: sekretariatet@sonderborg.dk – Skriv ‘Tilmelding til informationsmøde’ i emnefeltet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Genforeningen blev fejret i Kongeskansen

13. juni 2021 Kultur

Sønadag eftermiddag var Dronningen og andre prominente mennesker på besøg i Kongeskansen på Dybbøl Banke og det var de for at fejre Genforeningen 2020 – og lytte til lederen af Historiecenter Dybbøl Banke, Bjørn Østergaard, som sagde: “Velkommen til Kongeskansen, som stedet hedder i dag – og navnet fik det efter den store genforreningsfest i […]

Læs mere...