Karin Gerber stopper efter 48 år i Broager Sparekasse

25. maj 2016 Broager

48 års ansættelse i samme virksomhed, er der ikke mange, der kan prale af – men det kan Karin Gerber. Hun har været ansat i Broager Sparekasse siden 1968. Og hos Broager Sparekasse er de stolte af, at hun blev hos dem i alle

Sparekassedirektør Lars Christensen siger tak til Karin Gerber.

Sparekassedirektør Lars Christensen siger tak til Karin Gerber.

Artiklen fortsætter under annoncen

sine arbejdsår.

Når Karin Gerber takker af og går på pension, er det en imponerende bedrift. Hendes kunder har haft en stabil og dygtig rådgiver, og kollegaerne har haft en unik sparringspartner, der igennem årene har opbygget en enorm viden og erfaring inden for rådgivning af privatkunder.

“Når Karin Gerber går på pension, er det samtidig en institution og kulturbærer i Broager Sparekasse, vi må sige farvel til. Vi kommer til at savne hende både som kompetent rådgiver for vores kunder og som den glade og givende kollega hun har været”, lyder det fra Karins chef, Rasmus S. Jepsen, filialdirektør i Broager-filialen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra håndskrevne bankbøger til Mobilbank

Karin Gerber startede i Broager Sparekasse den 1. august 1968 som elev med real-eksamen. Det var dengang, rentetilskrivning foregik i hånden og Broager Sparekasse hed Broager Spare- og Laanekasse. Hun tog udfordringen op, kom på sparekasseskole, blev servicemedarbejder og siden kunderådgiver. I en kort årrække var hun også souschef i filialen i Broager.broager

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der har altid været muligheder for os ansatte i sparekassen, hvis vi havde lyst til at prøve kræfter med nye områder”, siger Karin Gerber.

I løbet af sin lange karriere, har Karin Gerber oplevet hele skiftet i finanssektoren fra de håndskrevne konto-bøger til nu, hvor selv underskrifter bliver klaret elektronisk, og Mobilbanken tjekkes dagligt.

Selv om Broager Sparekasse er et mindre lokalt pengeinstitut, har sparekassen altid været godt med, når det kom til at bruge nye teknologiske landvindinger og ikke mindst tilbyde kunderne de nye muligheder. Og netop kundekontakten har været en af hendes forcer. Med godt lokalkendskab og sit vindende væsen, har Karin Gerber haft mange tilfredse kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er stolt over den tillid sparekassen har vist mig og mine kollegaer i alle årene, hvor vi har fået råderum til at rådgive vores kunder ud fra deres behov og ikke ud fra sparekassens, og den positive holdning ser ud til at vare ved – også efter jeg er stopper”, siger Karin Gerber i en pressemeddelelse.

Broager Sparekasse har fundet gode rådgivere, der har været klar til at træde i Karin Gerbers sted. Således overtages hendes kunder af en erfaren kollega, der i nogen tid har arbejdet sammen med Karin Gerber om hendes kundekreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk