Keld Conradsen fra Kværs fortæller om sin seneste roman

21. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kom til forfatteraften i selskab med Keld Conradsen, hvor han fortæller om sin seneste roman, Byen og havet. Det er en videnskabsroman om eksistens og sammenhænge og om Aarhus i ’60erne, ’80erne og nutiden. Romanen vandt DR Romanprisen 2023.

Keld Conradsen besøger biblioteket i Gråsten den 6. november klokken 19, skriver Kultur i Gråsten.

Keld Conradsen, en forfatter med sønderjyske rødder, kommer fra Kværs. Han har skrevet en række roste bøger. Flere af hans bøger handler om og foregår i Sønderjylland, bl.a. Stemte Sér og Familien Bruchfontaine.

Artiklen fortsætter under annoncen

Romanen Byen og havet præsenterer læseren for geologiske udlægninger af teorien om kontinenternes drift og spørger samtidig til livets større sammenhænge.

Omdrejningspunktet i romanen er en ung studerende, der i 1960’erne finder afgørende bevis for den nye og revolutionerende teori om kontinenternes drift. Men det geologiske miljø er ikke klar til teorien og støder hende fra sig. Byen og havet er en roman om relationer og sammenhænge på tværs af årtier og om den geologiske videnskabs store erkendelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entré: 100 kr. inkl. kaffe og kage. 70 kr. for unge under 26 år.

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...