Kender du en der snart skal vælge ungdomsuddannelse?

30. november 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Der er mange ungdomsuddannelser at vælge imellem i Sønderborg. Alligevel tror mange, at gymnasiet er det rigtige for dem. Men der mange andre muligheder, især hvis man ikke kan se sig selv gå otte år mere i skole. På EUD & EUX Business skal man kun gå ét år i skole, førend man kan begynde på en elevplads med løn og karrieremuligheder.

Tager man et år mere på skolen, så får man også en studentereksamen, som man kan bruge, hvis man senere hen vil læse videre, skriver BC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan man høre mere om til åbent hus på EUD & EUX Business den 8. december kl. 19.

I løbet af aftenen kan man møde elever og lærere, der fortæller om undervisningen, fagene, studiemiljøet og ikke mindst fællesskabet på uddannelsen.  Der vil også være mulighed for at tale med en studievejleder og skolens trivselsmedarbejder.

”Elever, lærere og studievejledere har alle sat god tid af til at tale med alle, som har spørgsmål i løbet af aftenen, og vi glæder os til at fortælle om de mange forskellige muligheder, man får hos os. Sidst men ikke mindst, så tror vi, at man vil mærke den gode stemning, der er på skolen blandt elever og lærere, og som gør os til at godt sted at tage sin ungdomsuddannelse”, siger uddannelseschef Jesper Bitsch Bierbaum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...