KGGO fik lavet et maleri til en tidligere gråstener

16. maj 2015 Gråsten

Tidligere på året satte Svend Schûtt fra foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn Rinkenæskunstner Kurt Sandager på arbejde.

png” alt=”Kurt Sandagers maleri af kørestolsbasket.” width=”240″ height=”236″ /> Kurt Sandagers maleri af kørestolsbasket.

Palle Petersen, en tidligere gråstener, der bor i Vejle er meget engageret i kørestolsbasket og han efterlyste et maleri af netop kørestolsbasket, så jeg tog en snak med Kurt Sandager, der straks tog imod udfordringen”, siger Svend Schütt.

Selvom Palle Petersen egentlig har rigeligt med arbejde i kørestolsbasket, så har han altid bakket op om arrangementer som KørestolsRingridning og Med og uden Handicap i Gråsten.

Billledet er på plads på væggen i Palle Petersens "kørestolsbasketkontor".

Billledet er på plads på væggen i Palle Petersens “kørestolsbasketkontor”.

Kunstværket blev overrakt til Palle Petersen i forbindelse med et internationalt basketstævne i Vejle tidligere på måneden og det var selvfølgelig Svend Schütt, der var den glade giver.

“Jeg er meget glad for billedet, Tak til Svend Schütt. Pladsen til billedet er også fundet. Billedet skal op i vores ny renoverede kontor hjemme i privaten”, sagde Palle Petersen ved overrækkelsen.

Han og Svend Schütt mødes igen til kørestolsbasket i Gråsten i august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk