KGGO fordobler kontingent-indtægten

19. februar 2015 Gråsten

Foreningen for Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn, KGGO, kom fint gennem generalforsamlingen forleden. Det til trods at medlemmer fremover skal betale dobbelt så meget for at være med.

Svend Schütt slap fint fra at hæve kontigentet i KGGO med 100 procent.

Svend Schütt slap fint fra at hæve kontigentet i KGGO med 100 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand Svend Schütt kunne fortælle fra beretningen, at der sker en del gennem et foreningsår.

Det største arrangement var Med og uden handicap i Gråsten, der er en hel motionsdag for alle interesserede, der tropper op i Ahlmannsparken på dagen.

I forbindelse med Torvedagen i Gråsten har foreningen haft kørestolsringridning.

“Og vi har solgt æbleringridirpølser ved Gråsten Æblefestival og ved andre arrangementer på Gråstens torv samt i Ulsnæscentret”, siger Svend Schütt.

“Vi var bag disken ved Sommersjov i Ulsnæscentret, hvor Center Poppen gav foreningen fem kroner for hver solgt ringrider, øl og vand, som vi fik over bordet for dem”, siger formanden.

KGGO holdt jul med Hjertet i Gråsten, de var på bustur til Manø og fik også set julebelysningen i Tivoli.

Planen for 2015

“I år gentager vi de ting, som vi havde på programmet sidste år. Men ikke det med Sommersjov i Ulsnæscentret. Det skal erstattes af et lignende arrangement”, siger Svend Schütt. Han fletter ind, at foreninger hjælper med ret mange ting og det må snart gerne kunne ses på foreningens kassebeholdning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt sikrer sig overblikket ved Gråsten Æblefestival.

Svend Schütt sikrer sig overblikket ved Gråsten Æblefestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har hjulpet kørestolsbrugere, der ikke er med i KGGO med at finde skubbere, så de kan komme til frisør og andre ting – og det kan vi godt blive ved med”, siger formanden. Kommunen er behjælpelig med transport til en del af det, som kørestolsbrugere skal. Men ikke til alt.

“I år blev der holdt jul for ensomme i Gråsten. Det var et privat initiativ og det tager vi ind i foreningen”, siger Svend Schütt. Overleveringen fra privat til foreningen kommer til at glide fantastisk let, fordi det var Svend Schütt selv, der var initiativtager til julearrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontingent steg 100 pct.

KGGO har ikke et regnskab, så der skulle ikke diskuteres noget omkring pengestrømmen.

På generalforsamlingen sikrede KGGO dobbelt op på kontingent-indtægten.

På generalforsamlingen sikrede KGGO dobbelt op på kontingent-indtægten.

“Vi har en bakkonto og det er banken der betaler de regninger, vi løber ind i”, siger Svend Schütt. Altså er et kontoudtog er klokkerent billede på foreningen økonomiske status. Der er ingen, der kan gå ind og hente kontanter og der er ingen hævekort.

“Tidligere betalte medlemmer 100 kroner om året og fra nu af skal de af med 200 kroner”, siger han.

Fornyelser i bestyrelsen er, at Christen Mathiesen, Margrethe Friis og Ragnhild Nissen nu – sammen med formand Svend Schütt og kasserer Thomas Lorensen udgør bestyrelsen.

På deres første møde kan de begynde at lægge planer for, hvordan foreningen får en bus med en trailer, så den kan fragte både medlemmer af KGGO plus kørestole og el-scootere.

Sådan en bus er medlemmernes store drøm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk