KGGOs Kørestoleringridning blev helt fantastisk

8. august 2022 Kultur
Vinderne. Foto: KGGO
Vinderne. Foto: KGGO

En fantastisk KGGO Kørestolsringridning – og vi startede, traditionen tro, på brandstationen i Gråsten, hvor der blev pyntet ’heste’ til den store guldmedalje, efterhånden som alle deltagerne kom frem, og musikken fik afstemt instrumenter.

De første tilskuere stod allerede og ventede på at vi skulle afsted, præcis 09:30 startede optoget så, og vi fik smidt karameller til alle børnene og barnlige sjæle, mens Steffan Grarups – til dagen sammensatte -orkester spillede hele vejen gennem byen, en fantastisk hyggelig oplevelse, alle stod og ventede på, at vi kom forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi kom frem til Jernbanegade, hvor vi jo, traditionen tro, holder til, fik vi kort øvet lidt inden kørestolsringridningen blev skudt i gang. Benny Engelbrecht havde givet tilsagn til at holde åbningstalen, den valgte han så, til manges jubel at afvikle musikalsk. Han fik skudt Kørestolsringridning 2022 i gang på en helt ny og anderledes måde – med fælles sang og guitarspil, vild hyggeligt, skriver KGGO i en pressemeddelelse.

Mens vi fandt frem til vinderne, var der vild aktivitet både ved vores boder, tombola og æblegrillpølsesalg og også i musikteltet, hvor Steffan Grarups orkester spillede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da alle rytterne havde været igennem 10 gange var der tre, der have lige mange ringe til Prinsetitlen, så der måtte en om ridning til.

Kronprinstitlen vandt Margrethe Friis fra Gråsten, prinsetitlen gik til Dennis Andersen fra Gelerts Gaard, kongetitlen gik suverænt – med 10 ud af 10 ringe – til Ragnhild Nissen fra Dalsmark i Rinkenæs.

Men her sluttede festen ikk., Steffan Grarup og hans orkester sadlede nu om til at give et brag af en musikalsk oplevelse, folk havde sat sig på vejen og nød vores lækre æblegrillpølser og en øl, mens andre dansede til musikken, alt imens tombolalodderne hurtig røg ud af tromlen og hylderne pludselig kom til at se lidt triste ud. Tombola og grillsalg måtte melde alt udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende med kørestolsringridningen have vi en konkurrence i ParaDart kørende – også her var der vindere. 5. plads Conny med 24 ringe, 4. plads Sulfo ligeledes med 24 ringe, 3. pladsen gik til Pierre med 25 ringe, 2. pladsen gik til Laust med 26 ringe, mens Kim løb med 1. pladsen ligeledes med 26 ringe ud af i alt 30 mulige.

Slutteligt vil formanden rette en stor tak til alle, som har bakket op om KGGOs Kørestolsringridning 2022 ligesom der skal lyde en kæmpe tak til vores vild fantastiske frivillige, som har ydet deres bedste – uden jer ville det på ingen måde ha’ kunnet lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...