Kig ind: 25 skoledrenge er i gang i Uddannelsernes Hus

4. april 2018 Uddannelse

25 drenge fra 7. og 8. klasser fra Dybbølskolen, Nydamskolen, Sønderskov Skolen og Hørup Centralskole løser i dag, onsdag, sammen en opgave, hvor de skal bruge både teknik og snilde, bygge og konstruere.

De unge vejledes af automatikmekanikerelever fra Danfoss, og en ingeniør, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Dagen markeres i hele landet, men i Sønderborg har vi valgt at samle de unge i Uddannelsernes Hus – i Perlegade 52, hvor der i forvejen undervises 6. klasser i for eksempel byggefagene.

Borgere, som kommer forbi på gågaden, kan roligt komme ind og se de unge i arbejde – og høre dem fortælle om de opgaver, de her skal prøve at løse – sammen med lærlingene.

De ungeer gået i gang og senest kl. 14:30 er dagens opgaver afsluttet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...