Kig indenfor i Oksbøl Friskole

29. oktober 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Den 5. november holder grundskoler over hele landet Åben Skole. Her vil der være mulighed for at opleve skolerne indefra.Vinder-af-tegnekonkurrence

På Oksbøl Friskole nær Nordborg åbnes dørene til en eftermiddag med personlig rundvisning, hvor du kan se skolen, snakke med bestyrelse, lærere, skoleleder og elever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være liv på skolen i musiklokalet, gymnastiksalen og traktement fra køkkenet. Lærerne vil vise og fortælle om
læringsmidler, pædagogisk og faglig fokus og dagligdagen, skriver friskolen i en pressemeddelelse.

Klokken 15 står lærere og elever klar til at møde dig og dit barn.

Oksbøl Friskole er en Grundtvig/Koldsk friskole, hvilket i dagligdagen betyder at ord som “Fællesskab” og “Nuanceret børneliv” blver gjort til virkelighed til gavn for alle aspekter i skolelivet – både de sociale, de faglige og de aspekter, der skaber hele og solide mennesker, der er klar til livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med et elevtal på 132 og 18 medarbejdere er rammerne sat for nære relationer og en alle-kenderalle-kultur, der mindsker mobning og fremmer kammeratskaber.

Når man er forælder på en friskole, tager man samtidig en beslutning om at tage aktivt del i sit barns skoleliv. En beslutning, der betyder alverden for børnenes faglige og sociale niveau og også giver en god fællesskabsfølelse retur.

Uanset hvilken friskole, der ligger i dit lokalområde er dette hermed en opfordring til at lægge et besøg forbi

Artiklen fortsætter under annoncen

på torsdag.

14. april 2024 Sport, Nordborg

Se resultaterne fra årets første turnering i Nordborg Golfklub

14. april 2024 Sport

Nordborg Golfklub har lørdag spillet årets første turnering på Linak Course, hvor der er kommet regn i store mængder den sidste tid og det har været helt umuligt at få en perfekt bane. Greenkeeperstaben har dog gjort et fantastisk stykke arbejde for at vi alligevel kunne spille turneringen, skriver golfklubben. Vores turneringer er åbne for […]

Læs mere...