Kirsten M. Andreasen stiller op for Alternativet

23. april 2017 KV2017

Søndag formiddag blev Kirsten M. Andreasen, som de fleste i Sønderborg forbinder med hendes tidligere job i spidsen for Sønderborg ProduktionsHøjskole, valgt som  kandidat for Alternativets generalforsamling.

Samtidig med generalforsamlingen kunne de seksten deltagere fejre Alternativet i Sønderborgs 1 årsdag, som blev rundet fredag.

Marian Jensen Peysen og Paul Michael Kjærgaard kom på kandidatlisten tidligere på året og planen er at opstille endnu en eller to.

Paul Michael Kjærgaard har tidligere siddet i byrådet i Sydals Kommune for Socialdemokratiet og efter mange år udenfor lokalpilitik har han fået lysten til at være med igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne være med til at præge det økonomiske og sociale område og jeg ser meget gerne, at det enkelte menneske bliver centrum i eget liv”, siger Paul Michael Kjærgaard til SønderborgNYT.

Marian Jensen Peysen, der har erfaringer fra tillidsmandsarbejde i sit kommunale job, går meget ind for handlefrihed til skoler og andre offentlige institutioner:

“Politikerne skal pege på retningen og så skal vi lade f. eks. skolerne selv finde vejen”, siger hun.

Gode løsninger spreder sig selv

Artiklen fortsætter under annoncen

Her i landet holder den kørende trafik sig i højre side af vejene.

“Og det er en rigtig god idé, som vi allesammen tager for givet. Det er ikke til debat, hver gang, der er valg”, siger Kirsten M. Andreasen til SønderborgNYT.

“Og det siger mig, at når politikere kommer med gode løsninger, så spreder de sig selv”, siger hun.

Hun er sikker på, at gode løsninger og gode regler er til gavn for os alle.

“Og de gode løsninger finder vi i mødet mellem mennesker”, siger Kirsten M. Andreasen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det var den måde hun brugte, da hun stod bag byggeriet af Sønderborg ProduktionsHøjskole, inden den flyttede fra det nærmeste faldefærdige i Ragebøl til det bæredygtige i Sønderborg..

“Helt fra starten var der rigtigt mange samtaler med en masse mennesker og de mange bidrag fra hver enkelt er tænkt sammen og resultatet er en helt fantastisk bygning, når det handler om det sociale liv indenfor, når der tænkes bæredygtighed og klimarigtighed”, siger Kirsten M. Andersen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...