Klage: Kultur i Syd har styr på lyden i Mølleparken

7. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Forvaltningen har fået to klager over støj fra koncerter fra naboer i området ved Mølleparken i Sønderborg. Forvaltningen har foretaget en undersøgelse af genernes omfang, inden der blev truffet en afgørelse.

Der vil fortsat være masser af lyd til Kultur i Syds koncerter.

Der er foretaget en beregning af støjbelastningen i området for at vurdere relevansen af klagen. Beregningen viser en belastning på 85-90 dB(A) ved nærmeste bolig, samt en del boliger der belastes med 80-85 dB(A) og et stort antal boliger, der er udsat for 75-85 dB(A).

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen indstiller, at udvalget beslutter at meddele et varsel om påbud med vilkår om max. 10 arrangementer med en støjgrænse på 92 dB(A) ved nærmeste beboelse og øvrige arrangementer de vejledende grænseværdier. Det er det politiske udvalg enig i.

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...