Klage: Kultur i Syd har styr på lyden i Mølleparken

7. maj 2013 Kultur

Forvaltningen har fået to klager over støj fra koncerter fra naboer i området ved Mølleparken i Sønderborg. Forvaltningen har foretaget en undersøgelse af genernes omfang, inden der blev truffet en afgørelse.

Der vil fortsat være masser af lyd til Kultur i Syds koncerter.

Der er foretaget en beregning af støjbelastningen i området for at vurdere relevansen af klagen. Beregningen viser en belastning på 85-90 dB(A) ved nærmeste bolig, samt en del boliger der belastes med 80-85 dB(A) og et stort antal boliger, der er udsat for 75-85 dB(A).

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen indstiller, at udvalget beslutter at meddele et varsel om påbud med vilkår om max. 10 arrangementer med en støjgrænse på 92 dB(A) ved nærmeste beboelse og øvrige arrangementer de vejledende grænseværdier. Det er det politiske udvalg enig i.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...