Klimadage: Børn fik sat et aftryk fra en fisk på muleposer

9. juni 2022 Erhverv

Torsdag eftermiddag var der igen åbent i boderne ved Sønderborg Klimadage – og blandt andet var Naturskolerne på plads med en bod, hvor der blev malet fladfisk, så der kunne laves et aftryk af dem på en mulepose. Og det faldt i rigtig god jord hos flere børn.

Tæt derpå var en bod, hvor der blev skænket slush-ice.

“Og nu smager i en rød, en grøn og en gul. Bagefter skal i fortælle mig, hvilken der efter jeres mening er mest frisk, hvilken der er mest bitter og hvilken der er mest sød”, sagde Jesper Kock, som er gourmetkok og går meget op i smagsoplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik mange og forskellige bud fra de mennesker, som smagte på slush-icen.

“Uanset farve, så er smagene helt ens. Men farven gør et eller for os individuelt”, sagde han.

Poul Linnet fra HTL Service i Aabenraa, som sælger elbiler til blandt andet håndværkere, er også med i Sønderborg Klimadage og han har snakket med en del håndværkere, som ville vide noget om bilernes rækkevidde.

“Jeg synes ikke, de skal tænke i rækkevidde, fordi det er ret begrænset, hvor langt håndværkere, hjemmehjælpere og mange andre kører. I stedet skal de tænke i lavere afgift og de skal regne ind, at de ikke længere skal have bilen til mekaniker”, siger Poul Linnet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...