Kniv-dræbt sønderborgenser var selv meget voldelig

9. april 2013 Uncategorized

 

Retten i Kolding blotlægger dræbt sønderborgensers voldelighed.

Den 21-årige Kasper Jacob fra Sønderborg, der sidste sommer blev dræbt med knivstik  i Christiansfeld, opfattes som en glad dreng af familiemedlemmer og kollegaer.

Men mandag kom det frem i Retten i Kolding, at Kasper Jacob, når han “morede” sig, havde en fjendtlig attitude, og at han på drabsnatten var involveret i et groft overfald sammen med en kammerat – inden han senere mødte den 40-årige cykelturist, der endte med at dræbe ham med en lommekniv. Den tiltalte siger, han handlede i nødværge, skriver jv.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Det grove overfald blev begået på en mand i Christiansfeld kun få timer inden, Kasper Jacob mødte cykelturisten. Kammeraten blev efterfølgende dømt for – i forening med Kasper Jacob – at have både sparket og slået manden i ansigtet.

Festede uden styring

Det kom også frem i retten, at Kasper Jacob på drabsnatten var stærkt påvirket af både alkohol og amfetamin. Han havde festet med kammeraten fra først på aftenen, hvor de havde delt en kasse øl og derefter  tog på Chr. VII Bodega i Christiansfeld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et vidne, der var på bodegaen samme aften, fortalte til retten, at Kasper Jacob virkede fjendtlig, og at han nærmest opsøgte konflikter på værtshuset. Ifølge vidnet skulle han på et tidspunkt have skubbet til folk og banket en knytnæve i hovedet på en anden gæst.

Retssagen fortsætter tirsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...