Kniv-dræbt sønderborgenser var selv meget voldelig

9. april 2013 Uncategorized

 

Retten i Kolding blotlægger dræbt sønderborgensers voldelighed.

Den 21-årige Kasper Jacob fra Sønderborg, der sidste sommer blev dræbt med knivstik  i Christiansfeld, opfattes som en glad dreng af familiemedlemmer og kollegaer.

Men mandag kom det frem i Retten i Kolding, at Kasper Jacob, når han “morede” sig, havde en fjendtlig attitude, og at han på drabsnatten var involveret i et groft overfald sammen med en kammerat – inden han senere mødte den 40-årige cykelturist, der endte med at dræbe ham med en lommekniv. Den tiltalte siger, han handlede i nødværge, skriver jv.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Det grove overfald blev begået på en mand i Christiansfeld kun få timer inden, Kasper Jacob mødte cykelturisten. Kammeraten blev efterfølgende dømt for – i forening med Kasper Jacob – at have både sparket og slået manden i ansigtet.

Festede uden styring

Det kom også frem i retten, at Kasper Jacob på drabsnatten var stærkt påvirket af både alkohol og amfetamin. Han havde festet med kammeraten fra først på aftenen, hvor de havde delt en kasse øl og derefter  tog på Chr. VII Bodega i Christiansfeld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et vidne, der var på bodegaen samme aften, fortalte til retten, at Kasper Jacob virkede fjendtlig, og at han nærmest opsøgte konflikter på værtshuset. Ifølge vidnet skulle han på et tidspunkt have skubbet til folk og banket en knytnæve i hovedet på en anden gæst.

Retssagen fortsætter tirsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...