Køb en præstegård eller brandstation af kommunen

18. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har sat otte ejendomme til salg på internettet, og der kan være tale om et godt køb, fordi kommunale bygninger bliver solgt langt under vurderingsprisen. For eksempel blev produktionsskolen i Raagebøl solgt til Dybbøl Efterskole for 400.000 kroner, selvom ejendomsvurderingen er 9,2 millioner kroner.by9

Artiklen fortsætter under annoncen

JyskeVestkysten skriver torsdag, at flere medlemmer af Sønderborg Byråd vil have bygningerne i udbud, så de bliver solgt til en bedre pris.

Økonomiudvalget har sat Stevning gamle brandstation på salgslisten sammen med den gamle præstegård på Slotsbakken i Gråsten og Materielgården i Nordborg.

Borgmester-kandidat Peter Hansen vil have en ejendomsmægler til at sætte en pris på ejendommene, så man kan få en ordentlig betaling for dem.

Her finder du de ejendomme, der er sat til salg:

Artiklen fortsætter under annoncen

 

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...