Københavnerne tjekkede SønderborgNYT ud

3. oktober 2015 Augustenborg

Da meddelelsen om, at små 400 medarbejdere i Natur- og Erhvervsstyrelsen fremover skal arbejde i Augustenborg, skete der nærmest en eksplosion i antallet af læsere på SønderborgNYT fra Københavnsområdet.

Torsdag nåede læsertallet op på flere end 6.700 unikke læsere og det var læsere fra Københavnsområdet, der var forbi SønderborgNYT for at få et førstehåndsindtryk af deres måske nye omgivelser.

“Til daglig har vi ganske få læsere fra Købehavns-området, men torsdag var 20 procent af læserne fra Hovedstads-området”, siger redaktør Ole Kæhler fra SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_1374

Læsertallet stammer fra en særkørsel af SønderborgNYTs læsertal fra i torsdags, der også viser, at det specielt var historier der knyttede sig til Augustenborg, der blev læst af københavnerne, ligesom historier om tyverier og kriminalitet samt boligmarkedet, der have den store interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...